INFO

YRITYSTAITO GROUP OY JA VAKUUTUSMEKLARILIIKE AHJO OY YHTEISTYÖHÖN STRATEGIA-, VAKUUTTAMIS- JA RISKIENHALLINTAPALVELUISSA

Yritykset ovat tehneet yhteistyösopimuksen ja aloittaneet yhteistyön strategia-, vakuuttamis- ja riskienhallintapalveluissa.

Palvelukokonaisuudessa Yritystaito vastaa strategiapalveluista ja Ahjo vakuuttamis- ja riskienhallintapalveluista. Palvelu tarjotaan asiakkaille uuden KUNTAVARA -tuotteen avulla.

KUNTAVARA on kunnille ja niiden konserneille räätälöitävä vakuutuskokonaisuus, joka kattaa kaiken kuntien tarvitseman vakuutusturvan. Organisaation tai yhteisön strategiaprosessissa on mahdollista toteuttaa riskienhallintasuunnittelu osana strategian valmistelua tai erillisenä projektina.

Prosessin tuloksena arvioidaan asiakkaan omaisuudelle ja toiminnalle aiheutuvat riskit ja vakuuttamisen merkitys kustannustehokkaana keinona riskien hallitsemiseen.

Lisätiedot:

Yritystaito Group Oy/toimitusjohtaja Harri Mattila, +358 40 508 4598, harri.mattila@yritystaito.fi

Vakuutusmeklariliike Ahjo Oy/toimitusjohtaja Teppo Ruottinen, +358 45 634 5559, teppo.ruottinen@ahjomeklarit.fi

 

KEURUU, LAPPAJÄRVI JA HARTOLA TUKEUTUIVAT YRITYSTAITO GROUPIN ASIANTUNTEMUKSEEN

Keuruun kaupunginvaltuusto hyväksyi YTG:n asiantuntijatuen turvin viime syksystä lähtien valmistellun uuden kaupunkistrategian huhtikuussa 2018 pidetyssä kokouksessaan.Kaupunkistrategian visiona on ”Lapsiperheiden paratiisi”.

YTG oli mukana myös Lappajärven kunnan strategian päivitysprosessissa.Siinä nousivat keskeisesti esille kraatterijärveen liittyvät kehittämismahdollisuudet.

Hartolan kunnalle toteuttiin YTG:n laatima ValtuustoBarometri 2018 -kysely. Sen perusteella valtuutetuille pidettiin kehityskohteiden purkutilaisuus.Uuden valmisteilla olevan kuntastrategian toimeenpanemiseksi löydettiin hyviä yhteistyötä vahvistavia kehittämiskeinoja.

 

YRITYSTAIDON VALTUUSTOBAROMETRIT KÄYNNISTYMÄSSÄ

Yritystaito Group Oy on kehittänyt kuntien toimintojen monipuoliseen itsearviointiin soveltuvan kyselyn eli valtuustobarometrin. Sillä voidaan kartoittaa kunnan luottamushenkilöiden ja muiden sidosryhmien näkemyksiä mm. valtuuston päätöksenteosta, valtuustotyöskentelystä, paikkakunnan yhteistyön toimivuudesta, kuntastrategian ajantasaisuudesta ja elinvoimatyön vaikuttavuudesta.

Kyselyn avulla saadaan tehokkaasti selville kuntakonsernin polttavimmat kehityskohteet.

Lisätiedot:  Tj. Harri Mattila, 040 508 45 98, harri.mattila@yritystaito.fi

 

ELINA LAAMANEN ALOITTANUT YRITYSTAIDON VERKOSTOKONSULTTINA

Hallintotieteiden tohtori Elina Laamanen on äskettäin aloittanut asiantuntijatehtävänsä Yritystaito Group Oy:n verkostokonsulttina. Hän on toiminut aiemmin pitkään mm. Suomen Kuntaliiton palveluksessa ja omaa myös yrittäjäkokemusta. Laamasen erityisiä osaamisalueita ovat strateginen suunnittelu, muutosprosessit ja johtaminen sekä kuntatutkimus ja -kehittäminen. Hänen tietämyksensä ennakoinnista ja kuntalaisten osallistamisesta on erittäin laaja. Hänellä on vahva julkisen sektorin toimintaympäristön tuntemus ja syvä perehtyneisyys kuntahallintoon.

Laamasen monipuolisella asiantuntemuksella on kysyntää myös Hallintoakatemiassa. Tutustu hänen blogiinsa http://hallintoakatemia.fi/kuntastrategioiden-ruuhkavuoden-iloinen-yllatys/

Elina Laamasen yhteystiedot ovat: +358 401 940 229 / +34 628 0497 59 ellulaamanen@gmail.com

KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ
TARJOUS

Nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Viesti