Vakuuttaminen ja riskienhallinta

Yritystaito Group Oy tarjoaa asiakkailleen yhteistyössä Vakuutusmeklariliike Ahjo Oy:n kanssa riippumatonta asiantuntijapalvelua vakuuttamisessa ja riskienhallinnassa.

Julkisyhteisön on mahdollista hoitaa kaikki vakuuttamiseen ja riskienhallintaan liittyvät asiat riippumattoman ja kokeneen vakuutusalan asiantuntijan, Ahjo Oy:n kanssa. Lähes kaikki kunnat ja julkinen sektori ovat Suomessa päätyneet tähän toimintavaihtoehtoon. 

Maakunta- ja sote-uudistus sekä muut muutokset tulevat vaikuttamaan kuntakonserneissa:

  • organisaatioon, henkilöstöön ja palkkasummiin
  • kiinteän omaisuuden omistussuhteisiin
  • toiminnan vastuun kysymyksiin

 Muutokset aiheuttavat merkittävää tarkistustarvetta vakuutusten kustannuksiin ja taloudellisten riskien hallintaan vahinkotilanteissa. Yritystaidon ja Ahjon kokeneet kunta- ja vakuutusasiantuntijat ovat kehittäneet palvelun, jolla muutosvaihe hoituu turvallisesti, tehokkaasti ja edullisesti. 

KuntaVara on kunnille ja niiden konserneille räätälöitävä vakuutuskokonaisuus, joka kattaa kaiken kuntien tarvitseman vakuutusturvan.

Organisaation tai yhteisön strategiaprosessissa on mahdollista toteuttaa riskienhallintasuunnittelu osana strategian valmistelua tai erillisenä projektina. Prosessin tuloksena arvioidaan asiakkaan omaisuudelle ja toiminnalle aiheutuvat riskit ja vakuuttamisen merkitys kustannustehokkaana keinona riskien hallitsemiseen.

Lisätiedot:

 

Yritystaito Group Oy/ toimitusjohtaja Harri Mattila, +358 40 508 4598, harri.mattila@yritystaito.fi 

Vakuutusmeklariliike Ahjo Oy/toimitusjohtaja Teppo Ruottinen, +358 45 634 5559, teppo.ruottinen@ahjomeklarit.fi

KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ
TARJOUS

Nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Viesti