Henkilöstö

Yritystaito Group Oy:n (YTG) tiimi koostuu kunta- ja yritystoimialojen hyvin koulutetuista, kokeneista ja monipuolisista osaajista. Yhdessä he muodostavat erinomaisen joukkueen asiakkaille tarjottavien ratkaisujen tukena. Käytössä on asiakaskohtaisesti sovellettava YRITYSTAITO -palvelukokonaisuus.

YTG:n päätoimiset työntekijät ovat myös yrityksen osakkaita.Tämä takaa toiminnan voimakkaan sitoutumisasteen ja eettisen tason asiakaspalveluprojekteissa.

YTG:n verkostoon kuuluu projektikohtaisesti eri alojen asiantuntijoita. Heidän avullaan voidaan syventyä erityiskysymyksiin ja varmistaa tehokkaat toimitukset myös suurissa projekteissa.

Yritystaito Group Oy:n konsultit

harri_mattila

Harri Mattila

toimitusjohtaja, osakas, filosofian maisteri, sosionomi

+358 40 508 4598
harri.mattila@yritystaito.fi

Mattila vastaa YTG:n johtamisesta. Hän on toiminut yli 30 vuotta vaativissa ja monipuolisissa kuntatoimialan johto- ja kehitystehtävissä sekä sivutoimisena yrittäjänä. Mattilan vahvoja osaamisalueita ovat organisaatioiden kehittäminen, muutosjohtaminen, strategiatyöskentely sekä uutta luova yrittäjyys ja innovaatiot.

jarmo_himma

Jarmo Himma

osakas, kauppatieteiden maisteri

358 50 460 8341
jarmo.himma@yritystaito.fi

Himma toimii konsulttina sekä julkishallinnossa että yrityssektorilla. Hänen vastuualueenaan ovat YTG:n kehitys- ja markkinointitoiminnot. Himma on toiminut yli 20 vuotta liiketoiminnan johtotehtävissä sekä sähköisten palvelujen yrittäjänä. Himman vahvoja osaamisalueita ovat organisaatioiden kokonaisvaltainen kehittäminen, strategiatyöskentely sekä sähköisten palvelujen hyödyntäminen toiminnan tukena.

hh_kuva

Harri Hytönen

konsulttijohtaja, osakas, insinööri,
MBA

+358 40 546 7637
harri.hytonen@yritystaito.fi

Hytösen vastuualueena on YTG:n resurssien hankinta ja tuotanto. Hän on toiminut 25 vuotta kansainvälisissä teknologiateollisuuden johtotehtävissä. Hytösen vahvoja osaamisalueita ovat laatu, osto ja logistiikka, huolto- ja varaosatoiminnot, tuotanto, Lean sekä henkilöstön kehittäminen.

taina_hanhinen

Taina Hanhinen

verkostokonsultti, filosofian tohtori

+358 44 538 3600
taina.hanhinen@yritystaito.fi

Hanhisen vastuualueena YTG:n asiakasprojekteissa ovat henkilöstön osaamiseen ja kehittämiseen liittyvät aihealueet. Hän on toiminut vuodesta 1990 koulutusorganisaatioiden johtotehtävissä ja vuodesta 1997 osaamisen johtamisen asiantuntijayrityksen toimitusjohtajana. Hanhisen vahvoja osaamisalueita ovat strategiaperustaisen osaamisen johtamisen menetelmät sekä organisaation osaamisen johtamista ja kehittämistä tukevat ohjelmistoratkaisut.

hannu_rasanen

Hannu Räsänen

konsultti, yhteiskuntatieteiden maisteri

+358 400 644 425
hannu.rasanen@yritystaito.fi

Hannu Räsänen toimii konsulttina sekä julkishallinnossa että yrityssektorilla. Hänen erityisosaamistaan ovat kuntien kehittämiseen liittyvät rakenne-, johtamis- ja yhteistyöasiat. Hän on myös YTG:n kehitys-ja markkinointitiimin senior advisor.

ritva_huoman

Ritva Huoman

kehittämiskonsultti, talouspäällikkö

+358 40 548 2004
ritva.huoman@yritystaito.fi

Huoman toimii YTG:n talouspäällikkönä. Hän osallistuu myös konsultointiprojekteihin. Huoman on toiminut taloushallinnon esimiestehtävissä ja osallistunut erilaisiin liikkeenjohdon kehittämiselvityksiin yli 20 vuoden ajan. Hän on myös tilitoimistoyrittäjä.
Hänen osaamisalueitaan ovat analyysityökalujen käyttö ja talouden hallinta.

pia_lemmetty

Pia Lemmetty

Konsultti, BBA, CTP, NTM, osakas

+358 40 753 1057
pia.lemmetty@yritystaito.fi

Lemmetty toimii sosiaalisen median ja viestinnän erikoisosaajana sekä kuntasektorilla että yrityksissä. Hän on erikoistunut sosiaalisen median strategiakehitykseen ja monikanavaisen some-viestinnän hyödyntämiseen viestinnässä sekä liiketoiminnan kehittämisessä.

Lemmetty toimii sosiaalisen median ja viestinnän erikoisosaajana sekä kuntasektorilla että yrityksissä. Hän on erikoistunut sosiaalisen median strategiakehitykseen ja monikanavaisen some-viestinnän hyödyntämiseen viestinnässä sekä liiketoiminnan kehittämisessä.

HPIM3502-2-300x300

Aapo Varis

Konsulttijohtaja, Logistiikkainsinööri YAMK, osakas

+358 45 178 4959
aapo.varis@yritystaito.fi

Varis toimii konsulttina sekä julkishallinnossa että yrityssektorilla. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus materiaalihallinnon ja hankinnan kansainvälisissä johtotehtävissä. Variksen vahvoja osaamisalueita ovat strategisen hankintatoimen, laadun, organisaatioiden ja prosessien kehittäminen Lean-menetelmin.

nupponen_matti_2_mv

MATTI NUPPONEN

Konsulttijohtaja, osakas, hallintotieteiden lisensiaatti, eMBA

+358 50 379 8052
matti.nupponen@yritystaito.fi

 

Nupponen toimii konsulttina sekä julkishallinnossa että yrityssektorilla. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus kunnan ja 10 vuoden kokemus sairaanhoitopiirin johtamisesta sekä erilaisista alan kehitystehtävistä.

Nupposen vahvoja osaamisalueita ovat strateginen suunnittelu ja toimeenpano, organisaatioiden kehittäminen ja johtaminen sekä erilaisten muutos- ja kehittämishankkeiden käynnistäminen ja toteuttaminen. Hän korostaa organisaatioiden menestymisessä keskeisinä tekijöinä asiakasnäkökulmaa, henkilöstön motivointia ja luovaa kehittämisotetta sekä taloudellisten resurssien tehokasta käyttöä.

Rane 12.06

Rauno Asikainen

 DI, konsultti

+358 400 675 835 
rauno.asikainen@yritystaito.fi

Rauno Asikainen toimii konsulttina sekä julkishallinnossa että yrityssektorilla. Hänen erityisosaamistaan ovat strategiaprosessien ohjaus, tulevaisuuden kehitystrendien tunnistaminen, kuntien elinvoiman kehittäminen sekä johtamismenetelmien uudistaminen. Hänellä on monipuolinen lähes 30 vuoden käytännön konsultointi- ja johtamiskokemus.

kuva

Elina Laamanen

Verkostokonsultti, Hallintotieteiden tohtori

+358 401 940 229 / +34 628 0497 59
ellulaamanen@gmail.com

Elina Laamanen on vahva kehittämisen ja johtamisen osaaja sekä strategisen uudistumisen ja vaativien muutosprosessien asiantuntija. Hänellä on vahva julkisen sektorin toimintaympäristön tuntemus ja syvä perehtyneisyys kuntahallintoon. Elina on myös tutkimus- ja kehittämistyön ammattilainen.

KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ
TARJOUS

Nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Viesti